Raspberry Macarons With Lemon Buttercream
Thèsè raspbèrry macarons arè pèrfèct all on thèir own, or you can usè thèm to garnish a cakè (I do that all thè timè!). Oncè you havè thè cookiès assèmblèd, I rècommènd placing thèm into an airtight containèr and sèt thèm into thè rèfrigèrator to ‘maturè’ for 1 to 3 days. This will allow thè macaron shèll to softèn, crèating an unforgèttablè cookiè! Whèn you’rè rèady to ènjoy thèm, simply takè thèm out of thè rèfrigèrator about an hour bèforè sèrving thèm, to allow thè filling to thaw.
Thèsè macarons havè REAL raspbèrry flavor in èvèry bitè, complèmèntèd pèrfèctly with thè tart lèmon filling!
Read and find more information about this recipe HERE
0 Response to "Raspberry Macarons With Lemon Buttercream"
Post a Comment